ILVO Living Lab Veehouderij

Het ILVO Living Lab Veehouderij is een open platform voor onderzoek, co-creatie, innovatie en kennisuitwisseling binnen de veehouderijsectoren varkens, kleinvee en rundvee. Doel is om via samenwerking binnen de agrovoedingsketen de innovatie en valorisatie van onderzoek te versnellen en bereikbaar te maken voor alle stakeholders in de veehouderij. Het Living Lab Veehouderij beschikt hiervoor over up-to-date wetenschappelijke expertise en sectorkennis, uitgebreide onderzoeksinfrastructuur en een breed netwerk aan partners. Contacteer ons en kom te weten hoe we u van dienst kunnen zijn.

Over Living Lab Veehouderij

Onze expertise en infrastructuur

Overzicht van onze expertise betreffende varkens, kleinvee en rundvee

Overzicht van onze infrastructuur voor varkens, kleinvee en rundvee

Analyses in het geaccrediteerde Animal Marine Laboratory (ANIMALAB): varkens, kleinvee of rundvee


Samenwerking en innovatie start bij u!

Heeft u een vraag, idee, interesse in een samenwerking of wilt u meer weten over het Living Lab Veehouderij? Contacteer ons.

Op basis van uw vraag, idee of nood gaan we in gesprek. Samen ontleden we het probleem en gaan we proactief op zoek naar oplossingen. Indien opportuun, dan concretiseert het Living Lab Veehouderij samen met u een project, en dit in alle confidentialiteit. Afhankelijk van de omvang en opzet van het project wordt een financieringsplan opgesteld en wordt er ev. gezocht naar geschikte partners.

Benieuwd wat een samenwerking met ons kan betekenen voor u en uw bedrijf? Op deze pagina verzamelen we enkele dossiers, projecten en voorbeelden van succesvolle samenwerkingen. Wie weet werken we binnenkort samen aan bijvoorbeeld een innovatief product, onderzoeksproject of experiment.