Contact

Living Lab Veehouderij

Pluimvee- en konijnenhouderij

Evelyne Delezie

Evelyne Delezie

Groepsleider kleinveehouderij ILVO

Portretfoto van Karolien Langendries

Karolien Langendries

Coördinator Pluimveeloket

Varkenshouderij

Sam Millet

Sam Millet

Expert varkensvoeding en zoötechniek

Marijke Aluwé

Marijke Aluwé

Expert vleeskwaliteit, smaakpanels, berengeurdetectie en stakeholderattitudes

Portretfoto van Sarah De Smet

Sarah De Smet

Coördinator Varkensloket

Rundveehouderij

Dierenwelzijn en -gedrag

Frank Tuyttens

Frank Tuyttens

Groepsleider dierenwelzijn ILVO

Voederwaardering

Dorien Van Wesemael

Dorien Van Wesemael

Expert voederwaardering

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Vanaf het station Gent-Sint-Pieters de bus nr. 49 lijn "Gent - Herzele - Geraardsbergen" nemen tot het dorp van Lemberge (duur bustraject circa 25 minuten). Neem de Burgemeester Van Gansberghelaan richting Melle (in Melle wordt dit de Scheldeweg). Onze vestigingen bevinden zich een kleine kilometer verderop in deze straat.

Met de auto

Komende van E40 (Brussel), afrit 16 (Merelbeke) richting "Faculteit Diergeneeskunde" volgen. U rijdt over de autosnelweg. Aan het rondpunt bij de ingang van de Faculteit rechtdoor via de Salisburylaan, en dan links richting Lemberge. Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Komende van E40 (Kust) of als alternatief als u van Brussel komt: neem afrit 16 (Merelbeke - Faculteit Diergeneeskunde) en hou links aan tot het rond punt. Op het rond punt neemt u de derde afslag, richting Lemberge. Aan het volgende rond punt neemt u de tweede afslag. Aan het kruispunt neemt u links richting Lemberge. Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester Van Gansberghelaan. Een eind verder rechtdoor is de Scheldeweg, deze ligt in het verlengde van de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Komende van E17 in knooppunt Destelbergen de ring rond Gent (R4) in zuidelijke richting nemen (richting Wetteren / E40 Brussel). Neem vervolgens de E40 richting Brussel en neem afrit 16 (Merelbeke). Aan het rondpunt bij de ingang van de Faculteit rechtdoor via de Salisburylaan, en dan links richting Lemberge. Aan de kerk draait u mee naar links richting Gontrode en komt terecht op de Burgemeester van Gansberghelaan. Een eind verder rechtdoor is de Scheldeweg, deze ligt in het verlengde van de Burgemeester Van Gansberghelaan.

Scheldeweg 68
9090 Melle
Belgium